Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΚΤΕΣ"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Μαΐου 2010 η εθελοντική εκδήλωση με όνομα "Καθαρές Ακτές - Ημέρα Καθαριότητας". Δεκάδες ήταν τα άτομα τα οποία συμμετείχαν ενεργά, μεταξύ αυτών, φίλοι και μελή του συλλόγου μας, προκειμένου να συλλέξουν σκουπίδια από τις ακτές του Κάτω Αλισσού. Σε μία έκταση περίπου 2χλμ., συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 30 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Αχαΐας κ.Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, ο Πρόεδρος ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Ωλενίας κ.Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Δήμαρχος Μόβρης κ.Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, η Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας κα.Πατρούλα Κοκκίνη, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ.Γιάννης Κριμπάς, οι Αντιδήμαρχοι δήμου Δύμης κ.Λάμπρος Νταλάπας και κ.Αθανάσιος Ραφτακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Καραβότας καθώς και η ομάδα χάντμπολ ΑΟ Ελπίδες Πατρών.
Ο σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις με θέμα το περιβάλλον γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε το περιβάλλον πρέπει να γίνει προτεραιότητα ζωής.

Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου
ο πρόεδρος κ.Δημήτριος Μπαρμπούνης