Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ο πρόεδρος του συλλόγου και δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας κ. Δημήτριος Μπαρμπούνης ενημερώνει για τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σχετικά με την εξέλιξη των έργων που απασχολούν  την ευρύτερη περιοχή των Αλισσών και της ΒΙ.ΠΕ. και του Αχαΐκού.

  • ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΙΣΣΩΝ
Έπειτα από επικοινωνία που υπήρξε με τον επιστημονικό συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου, κ. Χρήστο Μητρογιώργο την επόμενη εβδομάδα συνεδριάζει στην περιφέρεια η διαχειριστική αρχή με την τεχνική υπηρεσία της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και εγκρίνεται η τροποποίηση της μελέτης. Έπειτα από αυτό η δημοπρασία ξεκινά έπειτα απο 30 ημέρες.

  • ΓΕΦΥΡΑ ΣΑΡΔΗΝΗΣ
Στις 19 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη δημοπρατείται η επισκευή της γέφυρας της Σαρδηνής. Στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει κάποια ενσταση σχετικά με τη  δημοπρασία θα εγκατασταθεί ο ανάδοχος και θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες

  • ΒΙ.ΠΕ.
Έπειτα από έντονη πίεση που ασκήθηκε στη ΒΙΠΕ καθώς και με τη βοήθεια του προέδρου του Αχαΐκού κ. Κολλιόπουλου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του ρέματος Μαλιαγκού από το Αχαΐκό έως το χυτήριο του Αλισσού.