Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ








ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας υποδέχονται την απόφαση για αναβάθμιση του Α.Τ. Κ. Αχαΐας, αλλά και τη δημιουργία Τμήματος Ασφαλείας στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Ένα σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας που επηρέαζε την καθημερινή ζωή των πολιτών και δημιουργούσε εμπόδια στην ήρεμη και ομαλή λειτουργία του Δήμου οδηγείται σε επίλυση. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα θεσμικά πρόσωπα και φορείς που αγωνίστηκαν με συνέπεια και επιμονή για την επίλυση του προβλήματος. Η πίεση αλλά και η δικαιολογημένη αγανάκτηση, οι διαμαρτυρίες μας ως κατοίκων και πολιτών συνέτειναν στην επιτυχία, παρά την αντίδραση των αρμοδίων, που θεωρούσαν υπερβολικές τις αντιδράσεις. Αν λάβουμε υπόψη τη λειτουργία του αεροδρομίου του Αράξου, την αυξανόμενη παραβατικότητα και εγκληματικότητα, αλλά και την έντονη τουριστική κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε διαπιστώνουμε ότι αυτή η απόφαση ενισχύει και την οικονομική και πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής.
                        Αποδεικνύεται ότι η διαχρονική απαίτηση ικανοποίησης ενός αιτήματος από φορείς, πολίτες και Δημοτική Αρχή, όταν είναι σταθερή και δίκαιη οδηγεί σε επιτυχία. Η παρουσία και ο ρόλος των πολιτών υπήρξε καταλυτικός, γιατί ανέδειξε τη σοβαρότητα του προβλήματος. Πρέπει να τονιστεί η προσπάθεια που κατέβαλλαν η προηγούμενη αλλά και η νυν Δημοτικές Αρχές.  
            Ως σύλλογος θα είμαστε σε εγρήγορση για να παρακολουθήσουμε την πραγματοποίηση της υπόσχεσης αυτής και να αποδώσουμε τα εύσημα, όταν υλοποιηθεί. Ελπίζουμε ότι το Τμήμα Ασφαλείας θα λειτουργήσει στελεχωμένο με το κατάλληλο προσωπικό και την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, όπως προβλέπεται από τους συγκεκριμένους κανόνες, ώστε να ανταποκριθεί στο ρόλο του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ
6932892808