Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Συλλόγου  μας, με σκοπό την έστω και λίγο καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Κάτω Αλισσού.
Το τελευταίο δεκαήμερο έγιναν παρεμβάσεις με παγκάκια και ξύλινο τραπέζι στο χώρο της πλατείας, στην παραλία Κάτω Αλισσού. Ακόμα παγκάκια άρχισαν να τοποθετούνται και στην παραλιακή ζώνη του Κάτω Αλισσού.
Η αρχή έγινε και θα συνεχιστεί και με τοποθέτηση παγκακίων στην παραλία του Άνω Αλισσού.
Το πρώτο παγκάκι μπήκε στο Καλαμάκι στον  Άνω Αλισσό, εν όψη και της επίσημης έναρξης του νέου διευρυμένου πολιτιστικού συλλόγου αλισσαίων  «Πείρος», που θα ξεκινήσει σε πολύ λίγο  διάστημα,  που κύριος σκοπός του θα είναι μικρές τέτοιες παρεμβάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη όλου του παραλιακού μετώπου των αλισσών.
Τέλος εγκαταστήσαμε  ακόμα μια στάση (συνολικά τρεις) για τους κατοίκους του Κάτω Αλισσού, 70 μέτρα πριν το κέντρο του χωριού, όπου σε αυτό το σημείο περιμένουν το λεωφορείο πολλοί άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι.
Έργα μικρά αλλά σημαντικά, ανάλογα με τις δυνατότητες μας, γιατί κάνουνε την ζωή μας πιο εύκολη .
Εμείς θα αγωνιζόμαστε και θα  συνεχίσουμε να δείχνουμε την αγάπη μας για τον τόπο μας, πάντα με πράξεις χωρίς ιδιοτέλεια και μοναδικό στόχο την αναβάθμιση ποιότητας ζωης των κατοίκων.


               Ο πρόεδρος                                         Η Γραμματέας
           Μπαρμπούνης Δημ.                       Ρουσσοπούλου Αικατερίνη
               6932892808

      dbarmpounis@gmail.com                    katiapatras@yahoo.com