Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία διεξήχθη και με την παρουσία δεκάδων μελών η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Τα μέλη του Συλλόγου έδειξαν την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος κος. Μπαρμπούνης Δημήτριος που είναι για την τριετία αυτή όπου θα είναι η θητεία του Διοκητικού Συμβουλίου τα προβλήματα που θα αναδείξουμε παντού και στους αρμόδιους στην Περιφέρεια ή στον Δήμο είναι:
Συνάντηση με Περιφερειάρχη για το σοβαρό θέμα της διάβρωσης των ακτών και το θέμα του προαστιακού. Συνάντηση με Διευθυντή ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας για τον προεπεξεργαστή που συμφωνήθηκε μεταξύ ΒΙ.ΠΕ και προηγούμενης Δημ. Αρχής για να συνδεθούν τα Λουσικά και πρέπει η νέα Δημοτική Αρχή να το εγκαταστήσει στην ΒΙ.ΠΕ. Για τον Δήμο Δυμαίων συνάντηση με τον Δήμαρχο Δυμαίων και να του επιστήσουμε την προσοχή του καθώς και του Προέδρου της ΔΕΥΑΔ να φθάσει καλή λειτουργία του Βιολογικού του Δήμου μας. Οι θάλασσές μας είναι καθαρές και πρέπει να διαφυλάξουμε την καλή λειτουργία του ΧΥΤΑ Φλόκα συνεχώς θάψιμο των απορριμμάτων την καλή λειτουργία του ΧΥΤΑ μέσω Πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Να μπει σε λειτουργία ο Βιολογικός του ώστε το χειμώνα να μην πέφτουν τα ζουμιά από τα σκουπίδια στα ρέματα και κατ’ επέκταση στον Πείρο. Θα επιστήσουμε την προσοχή στην καθημερινότητα των κατοίκων του Κάτω Αλισσού με καθαριότητα και προσβάσιμοι δρόμοι, τουλάχιστον με χαλίκι και των δύσκολων οικονομικών συγκυριών. Όλοι ομόφωνα συμφωνήσαμε τις προτάσεις του Προέδρου του ΔΣ.

Εκ του ΔΣ