Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ BACH VOLLEY


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟΥ
Τηλ.6932892808   e-mail : alissosblog@gmail.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με απόλυτη επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχών, ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Beach Volley, που συνδιοργάνωσε ο σύλλογός μας με τα «Αστέρια» Αχαΐας,  στην Παραλία του Κάτω Αλισσού,. 
Αγωνίστηκαν 36 ομάδες, με τους συμμετέχοντες να είναι από διάφορες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα, Αίγιο, Ναύπακτο, Αμαλιάδα), ενώ η διάρκεια του τουρνουά (διήμερο 8,9 Αυγούστου) αποδείχθηκε μικρή, καθώς οι αγώνες ολοκληρώνονταν μέχρι αργά το βράδυ, αλλά με το ενδιαφέρον και την ένταση αμείωτη, και από τους αγωνιζόμενους αλλά και από τους θεατές!
Στο τουρνουά συμμετείχαν και γνωστοί αθλητές της Δυτικής Ελλάδας, όπως Ντούζας, Πετρόπουλος, Κωστόπουλος, Κρίκης, Μαρκουϊζος, Γαλάνης, Αβράμης, Αγγελλόπουλος, Καραχάλιος, Παυλόπουλος, Λαζανάς, Λέκκας, Μαλόπουλος, Ασημακόπουλος, Αρβανιτόπουλος , Παναγιώτου , Μαλόπουλος, Στεργιόπουλος, ακόμα και αθλητές που έχουν αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Ομάδος Βόλεϋ  όπως οι Τσαρκάτογλου, Μακρυγιάννης,. 
Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο γήπεδο beach volley στην πλατεία της Παραλίας του Κάτω Αλισσού. Την  δεύτερη ημέρα, στους ημιτελικούς και στους τελικούς, δοθήκαν απίστευτες μάχες, πόντο στον πόντο, για την τελική νίκη!
Οι νικητές είναι:
Στην κατηγορία του 3×3 Καραχάλιος, Κωνσταντακόπουλος και Τσάμη που αγωνίστηκαν εναντίον των Βασιλείου , Σωτηρίου και Κουνέλη.
Στο γυναικείο Κοντραφούρη και Ζερδεβά εναντίον των Μανωλοπούλου και Παπαλάμπρου.
Στο ανδρικό Λαζανάς και Παυλόπουλος εναντίον των Γεωργιόπουλο και  Μακρυγιάννη.
 Μετά τις απονομές και τις βραβεύσεις, ακολούθησε beach party με μεζέδες και ποτά, προσφορά του Συλλόγου.
Ο σύλλογός μας έχει σαν στόχο την διοργάνωση και άλλων επιτυχημένων εκδηλώσεων, που προάγουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στο χωριό μας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς αποτελεί ζωντανό της κύτταρο.
Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας dytikanea.gr, westcity.gr, tempo24.gr και το flashstar.gr τους χορηγούς «Ta ψητά του Ringo» , «Καύσιμα Πελοποννήσου ΑΕ» , Υαλοπίνακες Π.Ν Γουλιάμης και τους χορηγούς των δώρων » Ανθολόγιο bistrot bar» , » Zirgon Αμαξάς Νίκος» , Είδη Δώρων Regalo – Γκοτσούλιας Βασίλειος»

Το Δ.Σ.