Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟΥ


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ



Ο Σύλλογος Παραλίας Κάτω Αλισσού, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», Ν. Αχαΐας, ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Στόχος αυτής της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι η κάθε γυναίκα του χωριού μας αλλά και της περιοχής να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 στις 18.30 στο Κοινοτικό κατάστημα του Κάτω Αλισσού (μετά από σχετική ενημέρωση της προέδρου του Τ.Δ.).
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
·         Ο κος Κατσιάκης Νίκος, Γενικός Χειρουργός για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»
·         η κα Πανουργιά Ράνια, Κλινική Ψυχολόγος Msc, του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, με θέμα «Οι παράγοντες που αποτρέπουν τις γυναίκες από τον προληπτικό έλεγχο» και
·         η κα Μοσχονά Γεωργία, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό έντυπο υλικό.

   Ο πρόεδρος                                                         H Γραμματέας
Μπαρμπούνης Δημ.                               Ρουσσοπούλου Αικατερίνη
   6932892808
   dbarmpounis@gmail.com                                katiapatras@yahoo.com