Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ενοποίηση Συλλόγων Παραλιακής Ζώνης Αλισσού...δείτε το...

Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας Κάτω Αλισσού

Δελτίο τύπου
31 - 07 - 2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συναντήθηκε, μετά πό πρόσκληση από τα μέλη του Συλλόγου της Παραλίας του Άνω Αλισσού, την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010, ώστε να ενημερωθούν για τα κοινά προβλήματα που απασχολούν γενικότερα, ολόκληρη την Παραλιακή ζώνη Άνω και Κάτω Αλισσού.
Στην συνάντηση με τα μέλη και κατοίκους της Παραλίας του Άνω Αλισσού, ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου και ο γραμματέας. Αφού ανεπτύχθησαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια, με την επιβάρυνση της θάλασσας και του Ποταμού Πείρου (από ΒΙΠΕ - λυματολάσπη - παράνομους αγωγούς κ.τ.λ), τα οποία έχει αναφέρει ο Σύλλογός μας κατά καιρούς, με κέρδος τις λύσεις που δρομολογούνται, με τα έργα στο χώρο της βιομηχανικής περιοχής να προχωρούν, οι κάτοικοι και τα μέλη του συλλόγου της Παραλίας του Άνω Αλισσού όπου ήσαν συγκεντρωμένοι, εξέφρασαν την επιθυμία τους, ώστε να ενοποιηθούν οι δύο Σύλλογοι.
Αυτή η ενοποίηση θα βοηθήσει, ώστε τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα καθώς και μελλοντικά, να αντιμετωπίζονται ποιο αποτελεσματικά και με ποιο μαζικό τρόπο, ιδιαίτερα τώρα που βαδίζουμε σε έναν πολύ μεγάλο δήμο, τον Δήμο της Δυτικής Αχαΐας.
Τα ανωτέρω βέβαια θα δρομολογηθούν, αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες Γενικές Συνελεύσεις και δοθούν οι εγκρίσεις με το ψήφισμά τους από τα μέλη και των δύο συλλόγων.
Πιστεύουμε ότι τα όσα αναφέραμε είναι μια θετική εξέλιξη για την περιοχή μας...

Για το Δ.Σ. με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Δημήτριος Μπαρμπούνης