Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

  • 17 Ιουλίου : Ημερίδα με θέμα «Υδρογονάνθρακες – περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις – στοιχεία Οικονομικής ανάπτυξης» σε συνεργασία με την Ένωση Γεωλόγων Ελλάδος
  • 18 Ιουλίου : Ψυχαγωγική εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα του Κάτω Αλισσού και το Λαογραφικό όμιλο Πάτρας και στη συνέχεια Λαϊκή βραδιά με τους, Γιάννη Τσίλη, Νατάσα Λιακοπούλου, Βάσια Ντέκα , Σωτήρη Γιαννικόπουλο , Αργύρη Φιλιππάκη.
  • 8-9 Αυγούστου : Τουρνουά beach volley με συνδιοργάνωση από τα Αστέρια Αχαΐας, τον Σύλλογο και το westcity.gr
  • 22 Αυγούστου : Εκδήλωση στην Κεντρική πλατεία Κάτω Αλισσού σε συνεργασία με την Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Θεώνη Κελάμη.
  • Αρχές Σεπτεμβρίου εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη





        Επίσης δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου westcity.gr , dytikanea.gr και  flashstars.gr , από τους  Δημήτρης Μπαρμπούνης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού, Βασίλης Παπαδημητρόπουλος, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού και Θάνος Τσάμης, Γενικός Γραμματέας του ΑΟ Αστέρια Αχαΐας.
Στη συνέντευξη τύπου έγινε αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου της Παραλίας κάτω Αλισσού που θα λάβουν χώρα φέτος το καλοκαίρι. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συνδιοργάνωση του Τουρνουά beach Volley από τα Αστέρια Αχαΐας, τον Σύλλογο και το westcity.gr, το οποίο θα γίνει στις 9-10 Αυγούστου στην Παραλία Κάτω Αλισσού.

πηγή westcity.gr