Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Δελτίο Τύπου





Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του συλλόγου μας. Εκατοντάδες άνθρωποι, πέραν των προσδοκειών μας, έδειξαν για ακόμη μια φορά την αγάπη στον σύλλογό μας. Στην εκδήλωσή μαςχόρεψαν όμορφους παραδοσιακούς χορούς, ο Κάτω Αλισσός και τα Λουσικά και μας ταξίδεψε με τις λαϊκές μελωδίες της, η κομπανία του Γκρέκου, καθώς πρόσθεσε κάποια τραγούδια με την μελωδική φωνή της η Ιωάννα Πλώτα. 
Στην εκδήλωσή μας παρεβρέθηκε ο Γ.Γ. και Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ.Νίκος Νικολόπουλος, με την σύζηγό του Πρόεδρο πολυτέκνων, κα.Τασία Μανωλοπούλου, όπως και η κα.Γιαννιά Ευσταθεία, η οποία πολιτεύεται με την Νέα Δημοκρατία. Επίσης οι Πρόεδροι Άνω Αλισσού, των Σουδενεΐκων και του Κάτω Αλισσού. Κατά την εκδήλωση, εδόθησαν στα χορευτικά, αναμνηστηκά για την παρουσία τους. Την απονομή έκανε η Πρόεδρος του Κάτω Αλισσού, κα.Κελάμη Θεώνη και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού, Μπαρμπούνης Δημήτρης.
Το επόμενο ραντεβού του συλλόγου μας, θα είναι τον Ιούλιο, με το διήμερο εκδηλώσεων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας εμπιστεύθηκε και σε όσους βοήθησαν για αυτή την εκδήλωση. Ακόμα, ευχαριστούμε την Ελαιοκίνηση Αχαΐας και το αρτοποιείο ΑΦΟΙ Γιανόπουλου, για την προσφορά τους στον σύλλογό μας.

Με τιμή


Ο Πρόεδρος
Μπαρμπούνης Δημήτρης

Η Γραμματέας
Ρουσσοπούλου Αικατερίνη