Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ Δ.Γκοτσούλια - Σ.Τραχάνη...

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κ.Διονύσης Γκοτσούλιας, σχετικά με την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

"Τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα δημιουργείτε από την απαράδεκτη προκλητική, αλαζονική, πρωτόγνωρη, συμπεριφορά του προέδρου του ΦΟΔΣΑ Τραχάνη Σπύρου ο οποίος συνεπικουρούμενος από την φοβική αναποτελεσματική Δημοτική αρχή προέβη σε σωρεία παρανομιών, ακυρώνοντας στην ουσία το δημοτικό συμβούλιο,σχετικά με την αποκομιδή των απορριμάτων του Πύργου.
Συγκεκριμένα:
1) Η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου δεν έχει σταλεί ακόμη στον φορέα διαχείρισης με ευθύνη του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλους του ΦΟΔΣΑ. ΤΥΧΑΙΑ!
2) Δεν ελήφθη υπόψιν επομένως καμία από τις προτάσεις ακόμη και όσων δείξαμε την αλληλεγγύη μας στο ζήτημα αυτό ούτε το χρονοδιάγραμμα ούτε η σύσταση επιτροπής παρακολούθησης και έλεγχου. ΤΥΧΑΙΑ!
3) Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27 Μαρτίου ενώ είχε υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση την ίδια ημέρα, κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι φορείς, ήταν παρόντες προκειμένου να επιδώσουν το ψήφισμά τους και με την συναίνεση του σώματος το θέμα συζητήθηκε για πολλές ώρες στο Δημοτικό συμβούλιο.
Ο λαλίστατος πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ άλλα και ο Δήμαρχος γνώριζαν το ζήτημα δεν είπαν λέξη ότι έχει υπογραφεί η σύμβαση και μάλιστα παρανόμως μιας και η απόφαση του Δ.Σ του φορέα αναρτήθηκε την Τρίτη (31|3|2015) τέσσερις μέρες αργότερα από την σύμβαση, παραπλανόντας το Δημοτικό συμβούλιο.
Οι μέθοδοι αυτοί που επιλέξατε και οι απαράδεκτες σκόπιμες ενέργειες σας θυμίζουν λειτουργία μυστικών υπηρεσιών και όχι λειτουργία θεσμικών οργάνων και καθίστασθε ανίκανοι να υπερασπισθείτε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας που τους καλείτε να σαν εμπιστευτούν και διερωτάται κάνεις πως με τέτοιες ενέργειες;
Αποχωρήσαμε χθες από το Δ.Σ σε ένδειξη διαμαρτυρίας όχι για τον ευτελισμό μόνο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου από την πλειοψηφία, αλλά περισσότερο για τον εμπαιγμό των κατοίκων της περιοχής που χρόνια τώρα τους χορτάσατε ψέμματα αποσύροντας ταυτόχρονα και προσωπικά την υποστήριξή μου στο ζήτημα αυτό.
ΠΡΑΞΙΚΟΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Διονύσιος Γοτσούλιας