Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Δελτίο Τύπου - Μόνο τα απορριμματοφόρα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας θα μπαίνουν στον Χ.Υ.Τ.Α. Φλόκα!

Τρίτη μέρα αποκλεισμού του Χ.Υ.Τ.Α Φλόκα, από συλλόγους, φορείς και κάτοικους της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας και ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να ακυρωθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ύστερα από την συνάντηση που είχαμε σήμερα στις 20:00 στο σημείο όπου πραγματοποιείται ο αποκλεισμός, τα Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα και κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας, πήραμε την απόφαση, να επιτρέπουμε την είσοδο απορριμματοφόρων μόνον από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Θα συνεχίσουμε τον αποκλεισμό του Χ.Υ.Τ.Α. Φλόκα, εμποδίζοντας την είσοδο απορριμματοφόρων από τον Πύργο και τα Καλάβρυτα.
Ζητάμε από την Δημοτική Αρχή  να πάρει πίσω την απόφαση της και να μην δεχθεί ο Χ.Υ.Τ.Α Φλόκα ούτε κυβικό σκουπίδια από τον Πύργο. Επίσης, ζητάμε από τον Δήμαρχο κ.Νικολάου, να καταγγείλει την σύμβαση του Δήμου μας με τα Καλάβρυτα και να μην δεχόμαστε ξένα σκουπίδια στον Χ.Υ.Τ.Α Φλόκα.
Καλούμε όλους τους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής να έρθουν και αύριο - Σάββατο 4 Απριλίου στις 08:00π.μ. - στο Φλόκα, στην διασταύρωση προς τον Χ.Υ.Τ.Α και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής και της ποιότητας ζωής μας.

Μόνο εάν συμμετέχουμε μαζικά, μπορούμε να ακυρώσουμε την απόφαση αυτή στην πράξη!
Ούτε κυβικό ξένων σκουπιδιών στον Χ.Υ.Τ.Α. Φλόκα! 

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα