Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Μήνυση κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης...



Δυτική Αχαΐα: Μήνυση κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας κατέθεσαν Μπαρμπούνης και Κελάμη για τα πυρηνελαιουργεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μήνυση κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αλλά και κατά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κατέθεσαν σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού Δημήτρης Μπαρμπούμης και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κάτω Αλισσού Θεώνη Κελάμη, για την επαναλειτουργία των πυρηνελαιουργείων στην περιοχή της ΒΙΠΕ. 



Όπως είχε γράψει το dytikanea.gr, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με απόφασή της ακύρωσε την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου η οποία έβαζε οριστικό «λουκέτο» στις εγκαταστάσεις λόγω ρύπανσης που προκαλούσε στην περιοχή της δυτικής Αχαΐας και όχι μόνο. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, είχε τονίζει ότι θα καταθέσει μήνυση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και κατά παντός υπευθύνου. Όπως λέει ο κ. Μπαρμπούνης στο tempo24.gr, κατέθεσε μήνυση και στην Περιφέρεια δυτ. Ελλάδας, ζητώντας να διερευνηθούν οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν προκειμένου να ληφθεί η απόφαση την οποία ακύρωσε η Αποκεντρωμένη (στη φωτο το επίμαχο σημείο της απόφασης). 



Να υπενθυμίσουμε ότι τα πυρηνελαιουργεία λειτουργούν κανονικά. Η δυσοσμία εξακολουθεί να είναι έντονη και μάλιστα φτάνει μέχρι και την Πάτρα.Επίσης να σημειώσουμε ότι με απόφαση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, την Παρασκευή κατόπιν νέας αυτοψίας, επιβλήθηκαν νέα πρόστιμα.



Φαίνεται όμως ότι η υπόθεση θα είναι συνέχεια…

Της Βασιλικής Αθανασοπούλου