Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Νέα συνάντηση για Χ.Υ.Τ.Α Φλόκα...

Συνάντηση συλλόγων και φορέων με θέμα την επόμενη συνεδρίαση του ΦΟ.Δ.Σ.Α., όπου και θα παρθεί η τελική απόφαση για την μεταφορά ή όχι, απορριμμάτων από τον Πύργο προς τον Χ.Υ.Τ.Α Φλόκα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Μαρτίου και ώρα 19:00. Η τοποθεσία της συνάντησης θα οριστικοποιηθεί Πέμπτη ή Παρασκευή για το εάν θα γίνει στον Αλισσό ή στα Λουσικά . 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, Μπαρμπούνης Δημήτριος, έχει είδη συνομιλήσει και με άλλους συλλόγους και φορείς, οι οποίοι εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σε όποια δράση, ενάντια στο να έρθουν τελικά απορρίμματα από τον Πύργο στο Χ.Υ.Τ.Α Φλόκα. 
Επίσης, θα προσκληθούν και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις, οι οποίοι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ήσαν αντίθετοι με την απόφαση που πάρθηκε και εξέφρασαν αρνητική στάση ώστε να χρησιμοποιηθεί ο Χ.Υ.Τ.Α Φλόκα και για την πόλη του Πύργου. 
Ο πρόεδρος του συλλόγου μας είχε επικοινωνία και με την κα.Καούρη Σοφία, από τον Περιβαλλοντολογικό Σύλλογο Ωλενίας, η οποία και θα παρευρεθεί στην συνάντηση.

Εκ μέρους του Δ.Σ.